Vloerbekleding

Lemi- Hasselt

Van vloer tot wand in een nieuw kleedje

Voor een totale verandering van je interieur, ben je bij Lemi in Hasselt aan het juiste adres. Niet alleenschilderwerken worden met de grootste zorg uitgevoerd. Je kan ook kiezen uit een ruim assortiment mogelijkheden voor de bedekking van je vloer.

Lemi zorgt voor het totaalpakket van je interieurproject. Van verschillende fabrikanten als Forbo enArmstrong, kan uit een wijd aanbod gekozen worden. Tapijt, pvc en linoleum in alle materialen, kleurenen maten, worden naar eigen smaak en voorkeur uitgezocht. En natuurlijk staat Herwig Tits je graag bij met raad en daad dankzij een jarenlange ervaring in interieurdecoratie. Of je nu houdt van een landelijk interieur of een Oosterse toets, Lemi weet raad en biedt tal van gepaste mogelijkheden.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal in de Nieuwe Winningstraat. Wij tonen je graag al je mogelijkheden!

Van schilderwerk tot plaatsing van vloeren en behang, Lemi voert alle werken voor je uit, met oog voor precisie! Maar je bent natuurlijk niet verplicht een hele make-over van je interieur uit te laten voeren. Ook als je enkel een nieuwe vloerbekleding wenst, is dit bij Lemi perfect mogelijk.

Back to Top