Schilderwerken


Lemi- Hasselt

Ervaring is vakmanschap

Schilderwerken Lemi staat voor ervaring en vakmanschap. Meewerkend zaakvoerder Herwig Tits was amper 16 jaar oud toen hij, 40 jaar geleden, aan de slag ging als schilder. Intussen voert hij met vakkundige hand, samen met zijn zoon, alle binnenschilderwerken en buitenschilderwerken voor jou uit.

Lemi kiest bewust voor een klein team en kleinschaligere projecten om een hoge kwaliteit te garanderen dankzij vakkennis. Ook in bedrijven worden verfprojecten tot in de puntjes afgewerkt. Ondermeer B-post doet al jaren beroep op de schilderkwaliteiten van Herwig Tits en zoon. Zowel nieuwe als oude postkantoren worden door Lemi onder handen genomen en opgefrist.

Voor de schilderwerken wordt enkel kwaliteitsverf gebruikt. Merken als Caparol, TriMetal, en Sikkens  behoren tot het aangeboden gamma.

Lemi geeft je ook kleuradvies in samenspraak met de fabrikant. Vele stalen kan je bekijken op afspraak in de toonzaal. Elk jaar stellen fabrikanten verfrissende kleurenpaletten en nieuwe trends voor.

Contacteer ons! Wij komen graag langs met advies en maken een offerte voor de uit te voeren verfwerken. Bekijk hier alvast enkele realisaties
van onze interieurprojecten.

Back to Top